Velg riktig arbeidsplattform

En arbeidsplattform er et allsidig verktøy som kan brukes til en lang rekke arbeidsoppgaver, for eksempel vedlikehold, maling, installasjonsarbeid og lagerarbeid.

Utvalget vårt av arbeidsplattformer og hvordan du velger den riktige til jobben.Utvalget vårt av arbeidsplattformer og hvordan du velger den riktige til jobben.

Med en arbeidsplattform får du en større plattform, bedre fallbeskyttelse og høyere stabilitet enn i en normal stige. Du er tryggere med fallbeskyttelse på fire sider og kan jobbe med begge hender.

De store plattformene og den solide fallbeskyttelsen gir godt med rom for bevegelse og balanse, slik at du kan fokusere på oppgaven og arbeide mer effektivt. En arbeidsplattform er også et godt alternativ til stillas. Den er blant annet enklere å håndtere, ettersom den ikke krever noe montering.

Arbeidsplattformene våre

Du kan velge mellom tre ulike modeller. HAP og WP, som er basert på samme lette aluminiumskonstruksjon, og TMR, som er basert på en robust stålkonstruksjon. Uansett hvilken modell du velger, får du et pålitelig verktøy med en stor plattform og solid fallbeskyttelse på fire sider.

Arbeidsplattform WP

WP – en lett og smidig arbeidsplattform

WP er den letteste modellen. Aluminiumskonstruksjonen gjør den robust, men fremdeles lett å håndtere.

Høydejusterbar arbeidsplattform HAP

HAP – høydejusterbar arbeidsplattform

HAP er høydejusterbar, noe som gjør den svært fleksibel og nyttig i mange ulike situasjoner. Du kan føle deg sikker på at du alltid finner en god arbeidsstilling, slik at du kan fokusere på jobben.

Arbeidsplattform TMR

TMR – robust og stabil arbeidsplattform

TMR er basert på en svært robust stålkonstruksjon. Du klatrer i dype trinn med en mer behagelig stigning, noe som gjør arbeidet både tryggere og mer behagelig.

Det er mange fordeler med arbeidsplattformer

  • Doble sett med hjul og en kompakt og lett aluminiumskonstruksjon gjør HAP og WP svært enkle å flytte på og transportere – både sammenlagt og uttrukket.
  • Komfortabel og trygg klatring. En mindre bratt stigning i trappen og 110 mm dype trinn gjør TMR ekstra trygg og komfortabel for alle som klatrer mye opp og ned.
  • Arbeid i riktig høyde. Arbeidsplattformene våre finnes i totalt ni ulike plattformhøyder, fra 1 til 3 meter.
  • Store plattformer. Alle tre modeller har robuste plattformer i stål. Du får en stabil flate å stå på og massevis med plass til å bevege deg, slik at du kan arbeide effektivt.
  • Fleksibilitet med en høydejusterbar plattform. HAP er høydejusterbar fra 1,1 til 2 meter, noe som gjør den svært fleksibel og nyttig i mange ulike situasjoner. Du kan føle deg sikker på at du alltid finner en god arbeidsstilling, slik at du kan fokusere på jobben.
  • Alle plattformer har fallbeskyttelse på fire sider. Det gir deg en tryggere arbeidsplass med god støtte.
  • HAP og WP kan legges sammen for enkel transport og oppbevaring.

Godkjent i henhold til EN 131–7

Standarden EN 131-7 setter krav til høy stabilitet, rekkverkets evne til å tåle høy belastning, og størrelsen på plattformen og fotbrettet.

Bra arbeidsmiljøvalg

Alle arbeidsplattformer – HAP, WP og TMR – oppfyller kravene i merket "Bra arbeidsmiljøvalg", noe som betyr at de er et bra valg for trygt arbeid. Dette gjelder alle plattformhøyder.


Les mer om arbeidsplattformene våre