"All Inclusive"-stillas

W.steps sitt stillasutvalg er utviklet for det barske nordiske klimaet, og stillasene er utformet for å være både trygge og enkle å bruke. Med de komplette pakkeløsningene våre er det enklere enn noensinne å kjøpe stillas.

Velg riktig stillas. "All Inclusive"-stillas.Velg riktig stillas. "All Inclusive"-stillas.

For hver høyde finnes det en komplett pakke som er lett å bestille. Den inneholder alt du trenger for å kunne arbeide trygt og etter reglene. Du får blant annet fotbrett, stigeføtter og plattformer for annenhver meter i høyden, noe som gjør det tryggere å snekre og lettere å sende deler til neste etasje (ballast må bestilles separat). Alle deler er også tilgjengelige som reservedeler, så du kan alltid få tak i en ny del hvis noe blir skadet under bruk eller transport.

Stillas – letthåndterlig

Fem modeller

Blant utvalget vårt finner du robuste trappestillas, rullestillas og håndverksstillas. Alle har belastningsklasse 3 og er produsert etter samme høye krav til styrke og stabilitet. Hvilket du bør velge, avhenger av hvor hardt du arbeider, om du arbeider høyt eller lavt, innendørs eller utendørs og i kortere eller lengre perioder om gangen.

Trappestillas

Et trappestillas er det beste valget hvis du skal utføre langvarig arbeid i store høyder og må bære tunge eller uhåndterlige materialer. De stabile trappene med dype trinn gjør transport opp og ned stillaset enklere, og den store luken gjør det enklere å komme seg gjennom. Plattformhøyder på opptil 12 meter innendørs og 8 meter utendørs.

Rullestillas

Et rullestillas er et smart valg for arbeid i større høyder. Det finnes en bredere modell (RT 1400), som gir mer stabilitet og plass å bevege seg på, og en smalere modell (RT 750) for arbeid på trange steder og enklere transport. Plattformhøyder på opptil 12 meter innendørs og 8 meter utendørs.

Håndverksstillas

Håndverksstillas er et noe enklere alternativ. De når ikke de samme høydene og skal hovedsakelig brukes på harde og jevne underlag. De er mer kompakte, noe som gjør dem enklere å transportere. Den sammenleggbare nedre rammen gjør at de er lettere å sette opp. I laveste høyde trenger du bare rammehjulene og en plattform.

Praktiske og enkle å håndtere

Vi har jobbet mye med de små detaljene som gjør stillaset komfortabelt og enkelt å håndtere. Låseklemmene har et pistolgrep med plass til to fingre, noe som gjør det lettere å låse dem. De støtbestandige låseklemmene kan også hvile på rammen uten at de låses ved en feiltakelse.

De ulike stagene er fargekodet for at det skal være lettere å skille dem fra hverandre. Bremsene på hjulene og låsene på rammer, plattformer og luker er også fargekodet, slik at det er lett å finne dem og huske å låse dem.

Sideprofilene på plattformen har et gripevennlig design for at det skal være lettere å løfte og bære dem.

Rullestillas – hjul

1 / 7

Ekstra stabilitet når du bygger høyt

ST- og RT-modellene våre er utstyrt med solide og høydejusterbare 200 mm hjul med robuste beslag som går høyt opp på rammene. Det gir hele stillaset et solid fundament som gir ekstra stabilitet, også når du bygger det svært høyt.

Stillaset har også diagonale stag mellom annenhver meter med rammeseksjoner. Dette gir ekstra stabilitet ved at seksjonene låses sammen.

Stillas – stabilitet når du bygger høyt

Typegodkjent

Alle modeller er typetestet i henhold til AFS 1990:12 og 2013:4 og godkjent i henhold til den europeiske standarden EN 1004, belastningsklasse 3, som er den høyeste mulige klassen for flyttbare stillas.


Les mer om stillasene våre