Velge riktig trappestige

Hvilken trappestige du skal velge, avhenger av hvilke arbeidsoppgaver du skal utføre, i hvilken høyde, og hvor lenge. I denne veiledningen skal vi gå gjennom egenskapene til noen av de mest populære trappestigene våre.

Velg riktig trappestige. 200P er den beste trappestigen vår hittil.Velg riktig trappestige. 200P er den beste trappestigen vår hittil.

For sikkerhet og komfort i lavere høyder

En trappestige er en utmerket ressurs både på jobb og hjemme. Den er veldig fin når du arbeider i litt lavere høyder. Den kan tilpasses og legges enkelt sammen, noe som gjør den enkel å bære og oppbevare.

Trappestigene våre er utformet for å være så trygge og praktiske som mulig. Dette betyr blant annet at alle har brede antisklitrinn, som er godt festet til sideprofilene. Noen har en hylle der du kan legge fra deg verktøy og annet. Vi har gjort stabilitet og slitestyrke til en prioritet for å garantere for sikkerheten og stigenes lange brukstid. Trappestigene våre i PROF+-serien er de beste trappestigene vi noensinne har laget. Stigene er konstruert av en smart heksagonal, lakkert aluminiumsprofil, noe som betyr at de takler svært høye belastninger uten noe som helst tegn til slingring. I tillegg har de doble beslag på trinnene. Det gjør dem svært motstandsdyktige mot slitasje og gir dem lang levetid.

Vi tilbyr trappestiger i alle disse tre produktsegmentene: PROF+, PROF og BASE. Les mer om segmentene her.

Stag og festepunkt

Trappestiger med plattformer som er mer enn 2 meter høye, skal ha stag for å sikre at sikkerheten er god nok. Utstyr stigen med egnet sikkerhetsutstyr, slik at du kan arbeide tryggere og mer effektivt.

Velg riktig trappestige. 200P er den beste trappestigen vår hittil.

Profftrapp 200P

Profftrapp 200P i PROF+-serien er resultatet av 90 år med nyskapende produksjon av stiger og ble lansert i forbindelse med W.steps sitt 90-årsjubileum. Den er en robust, men likevel en brukervennlig stige av høy kvalitet med en utforming som kombinerer anerkjent teknologi og nyskapning. Vi mener selv det trolig er den beste stigen som noensinne er laget.

Profftrapp 200P er laget av metall og er festet med radial-naglet skjøt, noe som gjør den svært solid og sikrer lang brukstid. Sideprofilene og hyllen er også overflatebehandlet for å forhindre flekker på hender, klær og omgivelser.

Den ekstra store plattformen på trappestigen gir deg massevis med plass til å bevege deg på, og lar deg arbeide både tryggere og mer effektivt i alle høyder. Sikkerheten er ytterligere ivaretatt med toveis antisklibeskyttelse på alle trinn og ekstra dype trinn. 200P leveres med et sammenleggbart rekkverk, som beskytter brukeren mot fall på tre sider av plattformen. Rekkverket kan legges sammen, og stigen er dermed lett å transportere og oppbevare.

Den romslige hyllen er laget av metall for å sikre holdbarheten. I tillegg til at den er overflatebehandlet for å forhindre flekkdannelse, er den utformet slik at du kan oppbevare en skrutrekker og annet verktøy som håndverkere ofte bruker.

Profftrapp 55P

Profftrapp 55P

Vi har utformet Profftrapp 55P for profesjonelle håndverkeres røffe daglige arbeid. Stigen har en hylle, plattform og metallstag, noe som gjør den til en stødig stige med høy stabilitet og lang brukstid.

55P har en virkelig robust utforming, med solide aluminiumsprofiler og antisklimekanismer. Den har en metallplattform og en aluminiumshylle som er skrudd rett inn i sideprofilen for å gi maksimum slitestyrke. Utformingen gjør også stigen mindre fleksibel, slik at du står støtt i den og kan fokusere på jobben du skal gjøre.

55P er det perfekte valget for alle som ønsker en allsidig og pålitelig stige til varierte arbeidsoppgaver.

Profftrapp 44P

Profftrapp 44P

Profftrapp 44P er det perfekte valget for alle som ønsker en lettere stige til profesjonell bruk. 44P passer til serviceteknikere, elektrikere og andre fagfolk som ofte må flytte på seg med stigen.

44P har en enklere utforming enn 55P, med smalere profiler, hylle i UV-resistent og slagfast polypropylen, og en plattform i fiberglassforsterket polymer.

Nyskapende FSD-teknologi for fester gir en stabil konstruksjon med minimal fleksibilitet og virkelig lang brukstid.

Trappestige for trapper, Profftrapp 55S

Profftrapp 55S

Profftrapp 55S er en fleksibel trappestige for arbeid i trapper og på steder med ujevnt underlag. Nyskapende festeteknologi med FDS-skruer gir en stabil konstruksjon med minimal fleksibilitet og virkelig lang brukstid. Alle fire sidestykker kan justeres individuelt for å gi stabil støtte og trygt arbeid.

Den høye plasseringen av verktøyshyllen gjør at du hele tiden har alt av verktøy innen rekkevidde, og sammen med sideprofilene gir det brukeren god støtte og balanse.

Den store plattformen og de dype trinnene sørger for at brukeren alltid kan stå komfortabelt, og det elokserte aluminiumet bidrar til å redusere flekker på hender og klær.

Bra arbeidsmiljøvalg

"Bra arbeidsmiljøvalg" er et opprinnelig svensk merke for tryggere arbeid i høyden. Merket betyr at stigen oppfyller kravene utarbeidet av Riksbyggarnas säkerhetsgrupp i Sverige for å redusere antall ulykker på arbeidsplassen.

Vår 55P (opptil 5 trinn) og 90P er godkjent som "Bra arbeidsmiljøvalg".

FDS-skruer (flow drilling screws)

De fleste stiger blir ikke slitte på grunn av selve klatringen, men på grunn av annen håndtering. 55P og 44P er montert ved hjelp av FDS-teknologi (flow drilling screws), noe som gir fester med større stabilitet, og som dermed gir hele stigen lengre brukstid.

Nyskapende festeteknologi med FDS-skruer gir en stabil konstruksjon med minimal fleksibilitet og virkelig lang brukstid.

Typegodkjenning i henhold til gjeldende standarder

Alle produktene våre testes av RISE – det svenske tekniske forskningsinstituttet – for typegodkjenning i henhold til gjeldende standarder. Vi utfører i tillegg våre egne regelmessige tester, under tilsyn av RISE, slik at vi kan være sikre på at alle produktene våre oppfyller de høye standardene vi krever.

Stigene er typetestet i henhold til SPCR064 og godkjent i henhold til Svensk Standard SS 2091 utgave 4 og EN 131. Sertifiseringsnummeret for bærbare stiger er P102 102.


Les mer om trappestigene våre