Om W.steps

W.steps er den ledende nordiske produsenten av stiger, arbeidsbukker og stillas for profesjonelle brukere. I over 90 år har vi ledet utviklingen av pålitelige stiger som oppfyller de aller høyeste markedsstandardene.

W.steps er den ledende nordiske produsenten av stiger, arbeidsbukker og stillas for profesjonelle brukere.W.steps er den ledende nordiske produsenten av stiger, arbeidsbukker og stillas for profesjonelle brukere.

Sikkerhet i hvert trinn

Alt vi gjør, er basert på kvalitet og sikkerhet, fra produktutvikling og produksjon til levering. Vi arbeider også aktivt med å øke stigesikkerheten på arbeidsplassen. Slik at du kan føle deg trygg på at vi setter sikkerheten først i hvert eneste trinn.

W.steps er en del av Hultafors Group, som tilbyr et bredt utvalg av førsteklasses produkter for fagfolk som må ligge ett trinn foran. Dette gir oss den støtten vi trenger for å kunne utvide horisonten og sette kursen mot neste mål: å bli det ledende varemerket når det gjelder sikkerhet i hvert trinn.

Løftet vårt

Direktør Johan Fräjdin snakker om filosofien vår og løftet vårt: å sette sikkerheten først i hvert trinn.

"Når du kjøper stige fra W.steps, er det én ting du kan være helt sikker på: Hver eneste del, hvert eneste materiale og hver eneste løsning har vært undersøkt ned til minste detalj, og stigen er nøye utformet for å garantere sikkerheten din. Dette gjelder for hele det omfattende utvalget vårt, fra robuste arbeidsbukker til brann- og redningsstiger. Løsningen vi tilbyr, er trygg på alle nivåer."

Hva er "trygt arbeid"?

"Trygt arbeid handler helt grunnleggende om å velge riktig løsning til riktig jobb. Skal du arbeide i lave høyder, eller litt høyere oppe? Eller er det sikkerheten din når du klatrer opp eller ned fra store høyder som er viktigst? Vi har tenkt på alle scenarioer for arbeid i høyden under utviklingen av produktene våre."

Hvordan sikrer dere kvaliteten på W.steps sine produkter?

"Alle produktene våre gjennomgår regelmessig testing av RISE (Research Institutes of Sweden), for typegodkjenning i henhold til rådende standarder. Vi gjennomfører også våre egne regelmessige tester, som RISE fører tilsyn med, for å sikre at alle produktene våre oppfyller de høye standardene vi garanterer. For oss er det til syvende og sist én ting som gjelder: Du skal alltid føle deg trygg på at vi setter sikkerheten din først, i hvert trinn."

Om W.steps – direktør Johan Fräjdin
Tester og kvalitet

En bærekraftig standard

Vi i W.steps er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet til kundene og sluttbrukerne våre. W.steps er sertifisert i henhold til følgende standarder:

  • SE-EN ISO 9001:2015

  • SE-EN ISO 14001:2015

Bruken av ISO-standarder – i hele organisasjonen – understreker ambisjonen vår om kontinuerlig å redusere kostnader, oppnå stadige forbedringer, og dermed oppfylle kundebehov og overgå forventninger. Videre understreker det vårt engasjement for å handle ansvarlig med hensyn til miljøet og bidra til en bærekraftig fremtid.

W.steps – en del av Hultafors Group

W.steps har vært en del av Hultafors Group siden 2007. Hultafors Group består av varemerker som Hultafors, Snickers Workwear, Solid Gear Footwear og Hellberg Safety for å nevne noen. Sammen utgjør de en unik produktportefølje som profesjonelle håndverkere kan stole på i alle situasjoner, hver eneste dag.

Hultafors tilbyr håndverkere håndverktøy som tommestokker, hammere, vatere og brekkjern – utviklet sammen med profesjonelle brukere. Du finner innovative og slitesterke arbeidsklær som arbeidsbukser og verktøybelter hos Snickers Workwear. Hvis du trenger å beskytte føttene dine, tilbyr Solid Gear behagelige arbeidssko uten vern og vernesko. Du kan unngå støyindusert hørselstap på jobb ved å gå for Hellberg Safety, som er ledende når det gjelder elektronisk hørselvern med Bluetooth.